Sinterklaas

Het is alweer een hele tijd geleden dat wij een blog plaatsten. Wij hopen vanaf nu toch weer geregeld een nieuwe blogpost te plaatsen. 

Een mooi 'nieuw' begin is het om dan met het thema Sinterklaas te beginnen. Dit oerhollandse kinderfeest is dan ook de moeite om een paar artikelen uit de shop te laten zien.
Speciaal voor de kinderen hebben we hele leuke buttons. Voor op de jas of als kadootje in de schoen. Ze zijn er in verschillende maten en ontwerpen. Voor hulppietjes en Sinterklaasfans.
Hebben jullie als die leuke nieuwe traktatie bakjes gezien? Speciaal voor deze tijd, hebben we ze omgetoverd tot pepernoten-bootjes.


Wij vinden het altijd erg leuk om kadootjes mooi in te pakken of speciaal verpakte kadootjes te ontvangen. Voor het Sinterklaas feest zijn er leuke dingen te koop of kadootjes nog feestelijker in te pakken. Bijvoorbeeld het vrolijke pepernoten lint, of hang er eens een gelukspoppetje. Deze zijn ook verkrijgbaar in Sinterklaasjes en Zwarte Pietjes. Laat je fantasie de vrije loop en en met een paar simpele dingen maak je te gekke kadootjes.







Wij wensen iedereen een fijne, vrolijke Sinterklaas.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten