Het vieren van een autootjesfeest

Kinderfeestjes worden nog leuker als je ze aankleedt in een bepaald thema. Voor stoere peuters een heel leuk thema. Veel jongetjes zijn op die leeftijd gek van auto's. 

Een gegarandeerd succes deze traktatie.

Met printables van Typisch Mies kleed je het feestje helemaal aan. Deze printable wordt gepersonaliseerd met de naam en leeftijd van de jarige. Met deze printable maak je een vrolijke vlaggenlijn. Je versiert er lekkere cupcakes en pakjes drinken mee.
Ook traktaties zijn er in dit thema volop te vinden bij Typisch Mies. In het printable pakket zit ook een wapper voor om een bellenblaas. Geen zin om zelf te knutselen? Dan zijn er stoere buttons en vrolijke pakketjes met kleurboekjes en -potloden te bestellen. Op de peuterspeelzaal of het kinderdagverblijf trakteren? Bestel dan de traktatie auto (zie eerste foto van deze post). Bij deze wordt er ook nog een foto van de jarige achter het stuur gemaakt. Deze printable ontvangt u als PDF in uw mailbox, waarna u deze zo vaak u wilt kunt uitprinten. Uitknippen, om een doosje rozijntjes heen vouwen, vastplakken en klaar is je leuke en originele traktatie.

Als traktatie of cadeautje te gebruiken, deze buttons of kleurboekjes
Nog van plan om iets lekker voor kleinere kindjes te maken. Dan zijn deze soepstengels ideaal. Dip ze een stukje in smelchocolade, plak er een rode, oranje en groene smartie op en laat dit even drogen. Klaar is je stoeplicht. Heel makkelijk en erg leuk.


 
 
 
 
Denk ook eens aan de volgende artikelen om te gebruiken tijdens het feestje.
•  Leuke gekleurde papieren rietjes
•  Gekleurd houten bestek om de taart mee te eten
•  Vrolijke zakjes om cadeautjes of uitnodigingen in te verpakken
 
http://www.typischmies.nl/c-2100489/eten-en-drinken/ http://www.typischmies.nl/c-2100909/cadeauzakjes/http://www.typischmies.nl/c-2100489/eten-en-drinken/

Als deze artikelen zijn te bestellen op TypischMies.nl. Voor meer informatie over één van deze producten of het personaliseren kunt u altijd vrijblijvend een mail sturen naar info@typischmies.nl.