Wat je allemaal kunt doen met papieren rietjes

papieren rietjes bij Typisch Mies


Ken jij ze al, die leuke en vrolijke papieren rietjes. Stevige rietjes die in veel patronen en kleuren te koop zijn. Ook bij Typisch Mies vindt je veel van de leuke rietjes.
Drankjes vrolijk je ermee op, en ideaal voor kinderfeestjes, babyshowers en bruiloften. Maar niet alleen voor in het drinken kun je gebruiken, er zijn nog veel meer ideeën te vinden waarvoor je ze kunt gebruiken.

Foto van DillPickLePicnic
Zoals bijvoorbeeld dit fotolijstje. Maak van een simpel en goedkoop lijstje een origineel en persoonlijk kado.
Fotolijstje met papieren rietjes

Of maak leuke ornamenten met deze rietjes, zoals deze sneeuwvlokken of diamanten. Maar je kunt er vanalles natuurlijk van maken.
Ornamenten van papieren rietjes

http://www.my-lifeboxblog.com/2013/11/diy-straw-himmeli-ornaments.html

Ook zijn ze zeer geschikt om zelf kaarten mee te maken. Zo maak je persoonlijke en originele kaarten voor iedere gelegenheid.
kaart met papieren rietjes

Of gebruik ze in cupcakes. Maak er een klein kaarsje van, ideaal voor kleine kinderen. Toch een kaarsje maar geen vuur. Ook zijn ze goed te gebruiken als stokje bij een cakepop.

kaarsjes op een cupcake

De ideeën zijn eindeloos als je je creativiteit erop los laat. Na dit alles ook zin gekregen om te gaan knutselen, op TypischMies.nl kun je deze rietjes in verschillende patronen en kleuren kopen.

Voor meer inspiratie, kijk eens op onze pinterest pagina.